Älykello

Apple watch vai urheilukello

Olen pyöritellyt nyt mielessäni, ostaisinko Apple watchin vai jonkun muun urheilukellon. Appleen kallistuisin siinä mielessä, että voin sen yhdistää myös puhelimeen.

Joskus aikanaan minulla oli Polarin urheilukello, hyvä sellainen. Myin kellon, kun huomasin etten enää juuri käytä sitä syystä, että sykevyön käyttäminen kellon kanssa oli jotenkin epämieluisaa. Nykyään erillistä sykevyötä ei rannemittauksen myötä tarvita. 

Työkaverin Apple watch. Sain hyvä perehdytyksen Apple watchin toiminnoista. Urheilukello kokemukseeni verraten nuo liikuntasuoritusten mittaukset ei ole niin monipuolisia Apple watchissa kuin esimerkiksi Polarin V800 malissa minkä joskus omistin.  Apple watch olisi monikäyttöisempi kuin urheilukello ja aivan riittävä oman liikunnan seuraamiseen. Apple wachista löytyy myös unen seuranta mikä voisi olla ihan mielenkiintoinen ja ekg mittaus. 

 


Vertaile mallit ja hinnat!

Nettishoppailua

Nykyään on niin helppo, kun voi vertailla tuotteita ja verkkokauppoja. Verkkokauppojen sivuilta löytyy usein myös asiakaiden käyttökokemuksia helpottamaan omaa valintaa. En ole vielä saanut säästettyä kellon hintaa, Applen tuotteet on kuitenkin aika hintavia ja ajattelin, että säästän ja ostan parhaan Applen watchin.

Liikkeet tarjoaa erillaisia rahoitus vaihtoehtoja mutta itselleni paras taitaa olla säästä ja ostaa, kun on rahat kasassa. Säästämällä sinulla on myös aikaa miettiä tarvitsetko tuotetta ja voit seurata tarjouksia.


Katso edullisin hinta!