Ei niin mukava viikko

Mukavan pitkän viikonlopun jälkeen alkoi ei niin mukava viikko. Maanantaina pääsin työpaikalle ja muutaman tunnin ennätin jo työskennellä, kun olo alkoi tuntua hiukan huteralta ja lihakset tuntui siltä, kuin olisi hakattu kunnolla. 

Ei auta, pakko lähteä kotiin lepäämään ja järjestelemään kaikki sovitut työvuorot. Olisi niin helppoa sen yhden työn kanssa, jos sairastuu mutta kolmen työn sumpliminen onkin jo oma haasteensa. Kestääkö tämä sairastelu pari päivää vai kauemmin. Onneksi saan suhtellisen helposti hoidettua ensimmäiset kolme päivää omalla ilmoituksella sitten tietysti tarvitsee lääkärin todistuksen. Kahden muun työn vuorot sain koko viikolta siirrettyä pois mikä omalta osalta auttaa asiaa jos kolmen päivän lepo ei riitä. 

Eikä se riittänyt. Kuume sahaa ees taas ja voimat tuntuu olevan täysin kadoksissa. Tuntuu, että alkaa olla kipeä jo kaikesta tästä makaamisesta. Monesti minulta kysytään milloin sinä nukut? No nyt olen viikon nukkunut ja katsonut telkkaria ja toivottavasti ei toista samanlaista miesflunssa viikkoa hetkeen tule. 

Vieläkin meinaa hiki nousta pintaan herkästi, kun jotain yrittää puuhastella muutoin olo on hyvä ja sellainen, että kyllä jo töihin pääsee.