muutoksen-tarvetta

Elämänmuutos käyntiin

Muutoksen tarvetta

Ihanan kirpeä aurinkoinen pakkaspäivä. En muista milloin olisi tuntunut näin ihanalta kävellä ulkona ja katsella ympäristöä. Tuntuu siltä, kuin joku olisi ravistellut minut hereille.

Teen paljon töitä, kolmessa vuorossa ja kolmessa eri paikassa. Nautin siitä mitä teen. Päivät menee rutiinilla läpi, vaikka työajat vaihtelee ja pitää hiukan suunnitella milloin mihinkin paikkaan on menossa. Joka päivä kuitenkin opin jotakin uutta ja olen päässyt verkostoitumaan huikeiden ihmisten kanssa. 

Vapaa-ajan ongelmia ei ole, kun pitää juosta siellä sun täällä hoitamassa omia ja vähän muidenkin asioita. Yleensä en ennätä tehdä edes puolia niistä asioista joita olen suunnitellut.

Montakohan vuotta ajattelin vielä mennä tällaisessa putkessa? En montaa, mietin miksi minä teen näin? En ennätä nauttia luonnosta, ystävien seurasta, pitkistä aamuista tai rauhoittua illalla saunassa. 

Millaisiin asioihin haluan muutosta

muutokse-tarvetta

Työ on sellainen asia mihin haluan ehdottomasti muutosta, koska se syö minun aikaani ylivoimaisesti eniten. Haluaisin olla myös paremmassa kunnossa, että jaksaisin paremmin. Haluaisin jonkinlaista muutosta myös kotiini. Talousasioista puhutaan paljon, myös niitä voisi ruveta tarkastelemaan. Tykkään seurata kaikenlaisia talouteen liittyviä podcasteja ja kuunnella äänikirjoja. Haluan kokonaisvaltaisemmin olla parempi versio itsestäni.