Harrastuksia

Yhteenveto

Ensimmäisenä voidaan summata hieman millaisia muutoksia olen saanut aikaan. Kävelylenkit tai pieni päivittäinen ulkoilu on tullut jo tavaksi. Venyttely ennen nukkumaan menoa on todella hyvä juttu. Huomaan jo jonkinlaista edistymistä liikkuvuudessa.

Muutama työhaastattelu on takana ja työtehtävät olisi ollut mielenkiintoisia, en vain pystyisi yhdistämään niitä vakitöiden ohelle. Työnhaku ja lisätulojen miettiminen jatkuu edelleen.

Ruokailutottumukset on hiukan muuttunut. Jonkin verran enemmän tulee itse tehtyä ruokaa mutta ajan puutteeseen vedoten hyvillä mielin ostan valmista. Olen ruvennut enemmän hyödyntämään kaupan lihatiskiä ja roskaruoan sijaan ostan mielummin tiskiltä broilerin koipia ja valmiin salaatin. Sitruunavesi herätessä, en ihan aina juo sitruunavettä. Pyrin juomaan kuitenkin tuopillisen vettä, kun herään.

Monipuolisemmin liikkuen

Olen miettinyt, että opettelisin juoksemaan kerran tai kaksi viikossa. Mietin myös miten monipuolistaisin liikkumista, hiihtämistä olisi kiva kokeilla sitten koululiikunta aikojen ja kuntosali voisi myös toimia jos löytyy sellainen sali minne pääsee 24/7. 

Sain suksia lainaan, että voin kokeilla hiihtoa. Omia suksia en heti halunnut lähteä ostamaan, jos en tykkää hiihtää. Parisen kertaa kävin kokeilemassa hiihtämistä ja se tuntui ihan mukavalle. Voisin jopa harkita omien suksien ostamista. 

Kuntosaleja olen katsellut netissä. Kuntosaleilla onneksi pääsee käymään tutustumiskäynnillä ennen kuin sitoutuu jäsenyyteen.

Kävin tutustumassa yhden isomman kuntosaliketjun salilla, minne pääsee 24/7. Tässä saliketjussa olisi positiivista, että reissun päällä voisin käyttää muissakin kaupungeissa kyseisen ketjun kuntosaleja. 

Löysin myös ihan kotini läheltä yksityisen kuntosalin jossa kävin tutustumassa. Tämä oli erittäin mukavan oloinen paikka ja parasta oli se, että voit ostaa kertakortin, ei tarvitse liittyä jäseneksi ja maksaa kk maksua. Sain myös sovittua, että korttini toimii 24/7, mikä on ihan mahtavaa.

Äänikirjat 

äänikirjat

Kuuntelen paljon musiikkia. Tajusin, että voisinhan minä kuunnella äänikirjoja ja podcasteja. Äänikirjoille löytyy muutama hyvä sovellus, joita uudet asiakkaat saa kokeilla ilmaiseksi. Otin 30 päivän kokeilu jakson ja olen kuunnellut kaksi kirjaa. Erittäin mukavaa varsinkin, kun en jaksa keskittyä itse lukemaan. Ennen nukkumaan menoa voin asettaa uniajastimen ja nukahtaa kirjaa kuunnellen. Löysin mukavan koukuttavan sarjan, Cherringhamin mysteerit.