Liikunta ja painonhallinta

LIIKUNTA JA PAINONHALLINTA

Keho kuntoon

Seuraavaksi mietin mitä voisin tehdä, että oppisin pitämään itsestäni enemmän, rakastaisin itseäni, jaksaisin paremmin, näyttäisin hyvältä ja vaatteet mahtuisivat päälle. Voisin katsoa peiliin ja sanoa ” hyvältä näyttää ”.

Hyvä tavoite olisi saada noin 10 kg painoa pois. Kiire asialla ei ole, koska en oikein noista eri diettihöpötyksistä perusta. Olen kuitenkin normaalivartaloinen, vyötärölle on kertynyt ylimääräistä ja tuntuu, että vaatteet ei istu.

Liikunta

Jos alkuun rupeisin kävelemään puolentunnin-tunnin lenkkejä useamman kerran viikossa ja mieluiten eri reittejä. Kävellen on helppo päästä alkuun, kun ei vaadi suurempia väline hankintoja. Ulos lähteminen on pukeutumis kysymys. Hyötyliikuntaa, voisin silloin tällöin käydä kaupassa kävellen, tämä toki vaatii myös aikaa, mitä ei paljoa ole ylimääräistä tällä hetkellä.

Startti

Muistelen sitä aikaa, kun kävin säännöllisesti lenkillä ja kuntosalilla. Minulla oli muutama lenkkikaveri. Kilometrit meni nopeasti, kun rupateltiin päivän tai viikon kuulumiset. Mietin, että voisin sopia puhelin lenkki treffit kaverin kanssa, tänään etsin kuitenkin podcastin laitan kuulokkeet korville ja lähden tallaamaan lumiselle metsäpoluille, näin peli on avattu.

Työn haku

Työrintamalla ei ole vielä tapahtunut mitään muutosta. Muutaman hakemuksen olen lähettänyt lisää.