Vapaapäivä

Harvinaista herkkua perjantai vapaapäivä ja pitkä viikonloppu! Aloitan päiväni heräämällä aikaisin. Keitän kahvia ja juon sen sängyssä, luen tai paremminkin selaan lehtiä. 

Kevyttä aamupalaa ja sitruunavesi, jonka jälkeen lähden kävelemään pienen lenkin ja suunnittelen miten alkaisin toteuttamaan kuntosalilla käyntiä.

Kuntosali 

Tutustuin netissä erilaisiin kuntosalilla tehtäviin liikkeisiin ja mietin itselleni jonkinlaista ohjelmaa koko vartalolle, jota lähden toteuttamaan. Mietin myös tarvitsenko jotain lisäravinteita treenaamisen ohella. ainakin proteiinijauheen voisin hommata se voisi muutenkin olla helppo välipala kiireisinä päivinä mukaan. Olen suunnitellut niin, että kävisin kaksi kertaa viikossa salilla treenaamassa.

Minun hemmottelu päivä

Olen varannut ajan kampaajalle ja hierojalle. Minulla on tällä hetkellä aika pitkät hiukset ja ajattelin, että kun kerran kampaajalle pääsen tehdään jotain muutosta. Etsin lyhyen hiusmallin ja nappaan kuvan mukaan. Minulla on ollut myös lyhyet hiukset ja tiedän, että niissä on laittamista mutta toisaalta ne laittaa myös nopeasti.

Paras hetki kampaajalla on ehdottomasti hiusten pesu! mukavasti siinä tunti vierähti sain päivitettyä kuontaloa, selailtua lehtiä ja kahvitkin tuli juotua. Nyt voisin käydä samalla reissulla käydä syömässä ja katsomassa löytyisikö kuntosalille uusia salihousuja. 

Ei sitä oikein hyvän ruoan jälkeen paljoa jaksanut kierrellä mielummin suuntaan kotia ja nukun pienet päiväunet. 

Puolen tunnin päiväunien jälkeen on vielä mukavasti päivää jäljellä, käyn kaupassa ja teen jotain hyvää ruokaa viikonlopuksi. Teen ison salaatin, josta voin syödä koko viikonlopun ja jotain tulista kanaa riisillä siihen kylkeen nam. 

Ja sitten hierojalle 80 minuutin hieronnassa saa jumit kyytiä. Pitäisi yrittää käydä säännöllisemmin hieronnassa ja ylläpitää omaa hyvää oloa. On todella kevyt olo hieronnan jälkeen. Mukava mennä kotiin ja viettää leffailta ystävän kanssa syödään salaattia, jonka tein aiemmin päivällä ja ystäväni lupasi paistaa pihvit kylkeen.